2.11.2016

Kulutonta lainaa reilulla takaisinmaksuajalla.

Nyt on aika oikoa käsitystä tililuoton kalleudesta. Tässäkin tapauksessa, kaikki on käyttäjästä kiinni.
Tililuotto sopii parhaiten henkilölle, joka on perehtynyt luoton ehtoihin ja omaan maksuvaraansa.
Huolellisella perehtymisellä lainaehtoihin vältetään ikävät yllätykset. Mikäli jokin asia askarruttaa, voit aina kysyä asiakaspalvelustamme neuvoa. Kysyminen on tehty helpoksi, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla, kirjeellä, faxilla, puhelimella ja chatillä.

Suomen Tililuotto on 2000 euron luottotili, josta voit nostaa rahaa oman tarpeesi mukaan. Tililuoton avaaminen tapahtuu nettisivujemme kautta verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tililuoton avaaminen sinulle on täysin maksutonta. Tililuotosta ei myöskään peritä vuosi- tai kuukausimaksuja. Voit siis avata tilin maksutta ja sen olemassaolo sinulle on maksutonta.

Tarjoamme myös ensimmäisen rahanostosi kuluitta, mikäli maksat lainaamasi summan takaisin ensimmäisenä eräpäivänä. Voit käyttää rahat mihin itse haluat, arkeen tai unelmiin. Oletetaan että avaat tilin marraskuun alussa ja nostat heti koko 2000 euroa vaikka joulun aiheuttamiin lisäkuluihin. Siirrämme pyynnöstäsi 2000 euroa pankkitilillesi. Saat marraskuun puolessa välissä laskun valintasi mukaan postitse tai sähköpostiisi. Maksuaikaa on joulukuun viimeiseen päivään asti.
Eli lainaat marraskuun alussa 2000 euroa ja maksat joulukuun lopussa takaisin 2000 euroa.
Ei ole kallista, eihän?

Ensimmäisen rahanoston jälkeisistä nostoista peritään jatkossa 15 prosentin nostopalkkio. Voit katsoa nettisivujemme lainalaskurista esimerkkejä, paljonko nostopalkkio on euroina mistäkin nostosummasta. Haluamme myös palkita asiakkaitamme nostopalkkiottomilla viikoilla, tällöin koko viikon kaikki rahanostot ovat ilman 15 prosentin nostopalkkiota!

Tililuottoasiakkaana voit myös lyhentää laskuasi osamaksulla. Harkitse kuitenkin tarkkaan luottoa nostaessasi takaisinmaksukykysi. Saatuasi laskun voit valita maksatko heti kaiken pois, vai alatko lyhentämään osamaksulla. Laskuun on merkitty myös minimikuukausierä, joka riippuu avoimesta lainasaldostasi.

Luotonsaaja voi halutessaan hyödyntää osamaksuvaihtoehtoa, jossa kuukausierät ovat 100, 200 tai 300 €/kk avoimen saldon määrästä riippuen, sisältäen luoton pääoman, nostoprovision ja koron takaisinmaksun. Kuukausierä on 100 € mikäli avoin saldo on alle 700 €, kuukausierä on 200 € mikäli avoin saldo on 700-1400 € ja kuukausierä on 300 € mikäli avoin saldo on yli 1400 €. Kuukausierien osamaksuvaihtoehdon kuukausikorko avoimelle saldolle on 8,9 %, nimelliskoron ollessa 106,8 %. Avoin saldo sisältää nostetun luoton määrän, nostoprovision ja kertyneen kuukausikoron. Maksettavan minimi kuukausierän suruus näkyy aina laskussa. Osamaksuvaihtoehdossa ensimmäinen lasku erääntyy maksettavaksi seuraavan kuukauden lopussa ja siitä eteenpäin aina kuukauden välein. 2000€ lainasummalle ja 12kk takaisinmaksuajalle laskettu todellinen vuosikorko on 119,67 %.

Voit halutessasi maksaa vähimmäiserää suurempia lyhennyksiä tai koko luoton ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.






2 kommenttia:

  1. Tarvitsetko kiireellinen laina tai rahoituspalveluja? Ota financialdepartment.online@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Hei hyvät naiset ja herrat; Tarvitsetko pikalainaa 24-48 tunnin sisällä? Jos vastauksesi on kyllä, neuvon sinua hakemaan lainaa Novelty Financesta.

    Nimeni on Davina Claire, olen rahoitusvälittäjä ja olen myös rahoituskonsultti. Olen huomannut, että monien ihmisten on niin vaikea saada lainaa joko pankista tai muista rahoituslaitoksista korkean koron, riittämättömien vakuuksien, velkaantuneisuuden, alhaisten luottopisteiden tai muiden syiden vuoksi. Suosittelen kaikkia lainaa etsiviä ottamaan yhteyttä Novelty Financeen saadakseen lainaa erittäin alhaisella 3 %:n korolla. He ovat luotettava lainayhtiö ja voit työskennellä heidän kanssaan. Voit ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse: | noveltyfinances@gmail.com | TAI lähetä viesti WhatsAppiin numeroon +447915601531 saadaksesi lisätietoja.

    NOVELTY FINANCE tarjoaa rahoitusratkaisuja. Ne tarjoavat kaikenlaisia ​​lainapalveluita (henkilökohtainen laina, yrityslaina ja monet muut). Ne tarjoavat joustavia ja useita lainavaihtoehtoja, mukaan lukien vakuudelliset ja vakuudettomat lainat, pitkäaikaiset ja lyhytaikaiset lainat, jotka on räätälöity taloudellisiin tarpeisiisi.

    Mitä saat, kun haet Novelty Financeen:
    • Välitön pääsy varoihin hyväksynnän jälkeen.
    • Kilpailukykyiset korot (3 % vuodessa)
    • Joustavat takaisinmaksuehdot
    • Helppo hyväksyntä, jos tarvitset lisävaroja
    • Voit hakea lainaa milloin tahansa ja missä tahansa.
    • Sinua ei kiirehdi maksamaan takaisin lainaa, vaan saat aikaa lainan takaisinmaksun käynnistämiseen.
    • Ei piilokuluja

    Kuinka hakea:
    Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa!
    Jos olet kiinnostunut hakemaan lainaa Novelty Financesta ja tarvitset lisätietoja lainatarjouksesta, LÄHETÄ SÄHKÖPOSTI osoitteeseen (noveltyfinances@gmail.com) TAI lähetä viesti WhatsAppiin numerolla +447915601531 saadaksesi lisätietoja ja suullisia tiedotustilaisuuksia. Ehdot ovat voimassa.

    VastaaPoista