2.11.2016

Kulutonta lainaa reilulla takaisinmaksuajalla.

Nyt on aika oikoa käsitystä tililuoton kalleudesta. Tässäkin tapauksessa, kaikki on käyttäjästä kiinni.
Tililuotto sopii parhaiten henkilölle, joka on perehtynyt luoton ehtoihin ja omaan maksuvaraansa.
Huolellisella perehtymisellä lainaehtoihin vältetään ikävät yllätykset. Mikäli jokin asia askarruttaa, voit aina kysyä asiakaspalvelustamme neuvoa. Kysyminen on tehty helpoksi, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla, kirjeellä, faxilla, puhelimella ja chatillä.

Suomen Tililuotto on 2000 euron luottotili, josta voit nostaa rahaa oman tarpeesi mukaan. Tililuoton avaaminen tapahtuu nettisivujemme kautta verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tililuoton avaaminen sinulle on täysin maksutonta. Tililuotosta ei myöskään peritä vuosi- tai kuukausimaksuja. Voit siis avata tilin maksutta ja sen olemassaolo sinulle on maksutonta.

Tarjoamme myös ensimmäisen rahanostosi kuluitta, mikäli maksat lainaamasi summan takaisin ensimmäisenä eräpäivänä. Voit käyttää rahat mihin itse haluat, arkeen tai unelmiin. Oletetaan että avaat tilin marraskuun alussa ja nostat heti koko 2000 euroa vaikka joulun aiheuttamiin lisäkuluihin. Siirrämme pyynnöstäsi 2000 euroa pankkitilillesi. Saat marraskuun puolessa välissä laskun valintasi mukaan postitse tai sähköpostiisi. Maksuaikaa on joulukuun viimeiseen päivään asti.
Eli lainaat marraskuun alussa 2000 euroa ja maksat joulukuun lopussa takaisin 2000 euroa.
Ei ole kallista, eihän?

Ensimmäisen rahanoston jälkeisistä nostoista peritään jatkossa 15 prosentin nostopalkkio. Voit katsoa nettisivujemme lainalaskurista esimerkkejä, paljonko nostopalkkio on euroina mistäkin nostosummasta. Haluamme myös palkita asiakkaitamme nostopalkkiottomilla viikoilla, tällöin koko viikon kaikki rahanostot ovat ilman 15 prosentin nostopalkkiota!

Tililuottoasiakkaana voit myös lyhentää laskuasi osamaksulla. Harkitse kuitenkin tarkkaan luottoa nostaessasi takaisinmaksukykysi. Saatuasi laskun voit valita maksatko heti kaiken pois, vai alatko lyhentämään osamaksulla. Laskuun on merkitty myös minimikuukausierä, joka riippuu avoimesta lainasaldostasi.

Luotonsaaja voi halutessaan hyödyntää osamaksuvaihtoehtoa, jossa kuukausierät ovat 100, 200 tai 300 €/kk avoimen saldon määrästä riippuen, sisältäen luoton pääoman, nostoprovision ja koron takaisinmaksun. Kuukausierä on 100 € mikäli avoin saldo on alle 700 €, kuukausierä on 200 € mikäli avoin saldo on 700-1400 € ja kuukausierä on 300 € mikäli avoin saldo on yli 1400 €. Kuukausierien osamaksuvaihtoehdon kuukausikorko avoimelle saldolle on 8,9 %, nimelliskoron ollessa 106,8 %. Avoin saldo sisältää nostetun luoton määrän, nostoprovision ja kertyneen kuukausikoron. Maksettavan minimi kuukausierän suruus näkyy aina laskussa. Osamaksuvaihtoehdossa ensimmäinen lasku erääntyy maksettavaksi seuraavan kuukauden lopussa ja siitä eteenpäin aina kuukauden välein. 2000€ lainasummalle ja 12kk takaisinmaksuajalle laskettu todellinen vuosikorko on 119,67 %.

Voit halutessasi maksaa vähimmäiserää suurempia lyhennyksiä tai koko luoton ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.


3 kommenttia:

 1. Tarvitsetko kiireellinen laina tai rahoituspalveluja? Ota financialdepartment.online@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Todistus siitä, miten My Life muutettiin Lexieloancompany@yahoo.com

  Kirjoitan tätä todistus koska olen todella kiitollinen siitä, mitä Martinez Lexie teki minulle ja perheelleni, kun ajattelin ei ollut toivoa hän tuli ja tehdä perheeni tuntuu elossa taas lainaamalla meille laina hyvin alhaisella korolla 2%. No Olen etsinyt lainan asettua minun velat viimeisten kolmen kuukauden aikana kaikki tapasin Scammed ja vei rahat yhteensä 6,500usd kunnes lopulta tapasin Jumala lähetti lainanantaja. En koskaan ajatellut, että on edelleen aito lainanantajista Internetissä mutta minun suurin yllätys sain laina tuhlaamatta paljon aikaa, joten jos olet siellä etsimässä lainan minkäänlaista liike- tai muihin tarkoituksiin neuvoisin sinua sähköpostiin Martinez kautta: (Lexieloancompany@yahoo.com) tai yhtiön verkkosivuilla: http://lexieloans.bravesites.com OR teksti: +18168926958 sekä vapaina internetin huijauksia. kiitos ... Jenny Hills CA, United State


  VastaaPoista
 3. Hyvää huomenta, olen Josef Lewis. Hyvämaineinen, oikeutettu ja akkreditoitu lainanantaja. Me myöntäkää kaikenlaista lainaa nopeasti ja helposti, henkilökohtainen laina, autolaina, kotilaina, opintolaina, yrityslaina, inventor-laina, velkojen konsolidointi. jne

  Hanki hyväksytty yrityksille tai henkilökohtaisille lainoille tänään ja hanki varoja saman viikon hakemuksen aikana. Nämä henkilökohtaiset lainat voidaan hyväksyä riippumatta luottotietosi ja on paljon onnellisia asiakkaita varmuuskopioida tämän vaatimuksen. Mutta et saa vain tarvitsemasi henkilökohtaisen lainan; saat halvin. Tämä on meidän lupaus: Takaamme Alin kurssin kaikille lainoille, joilla on vapaa vakuus.

  Pyrimme jättämään positiivisen kestävän vaikutelman ylittämällä asiakkaidemme odotukset kaikessa, mitä teen. Tavoitteenamme on kohdella sinua arvokkaasti ja kunnioittavasti tarjoamalla korkealaatuista palvelua hyvissä ajoin. Ei sosiaaliturvaa Tarvittava määrä eikä luottotarkastusta tarvita, 100% taattu. Kannattaa välittömästi ilmoittaa välittömästi alla olevista yksityiskohdista, jos olet kiinnostunut lainauksesta ja ole huijauksia.

  Sähköposti: progresiveloan@yahoo.com
  Soita / WhatsApp: +16626183756
  Verkkosivusto: https://progresivefunding.wordpress.com


  VastaaPoista