25.6.2015

#LuottoaUnelmiin -kuvaa unelmasi ja voit voittaa 1000 euroa!

https://www.facebook.com/suomentililuotto/app_1585535975068639
 
Minulla on unelma! Unelmani on tehdä joku teistä onnelliseksi ja myötäelää hetki siinä onnentunteessa mukana.
 
Meillä kaikillahan on unelma tai useampi. Unelmat voivat olla ihan mitä tahansa, ne voivat olla aineellisia tai aineettomia, kuten: uusia vaatteita, nykyaikaisempi puhelin, polkupyörä, lomamatka, terveys, silmälasit..

 

Suomen Tililuotto etsii kuvia arjen unelmista. Jaa omasi ja voita 1000 euroa.

 
Haluaisimme tietää, mistä Suomalaiset unelmoivat ja millaisia kuvatoteutuksia unelmistanne luotte.
 
Mistä sinä unelmoit arjessasi?
 
Osallistu kuvakisaan jakamalla kuva unelmastasi Instagramissa tai Twitterissä. Merkitse kuvasi hastagilla #LuottoaUnelmiin.
 
 
 
 

1 kommentti:

  1. Todistus siitä, miten My Life muutettiin Lexieloancompany@yahoo.com

    Kirjoitan tätä todistus koska olen todella kiitollinen siitä, mitä Martinez Lexie teki minulle ja perheelleni, kun ajattelin ei ollut toivoa hän tuli ja tehdä perheeni tuntuu elossa taas lainaamalla meille laina hyvin alhaisella korolla 2%. No Olen etsinyt lainan asettua minun velat viimeisten kolmen kuukauden aikana kaikki tapasin Scammed ja vei rahat yhteensä 6,500usd kunnes lopulta tapasin Jumala lähetti lainanantaja. En koskaan ajatellut, että on edelleen aito lainanantajista Internetissä mutta minun suurin yllätys sain laina tuhlaamatta paljon aikaa, joten jos olet siellä etsimässä lainan minkäänlaista liike- tai muihin tarkoituksiin neuvoisin sinua sähköpostiin Martinez kautta: (Lexieloancompany@yahoo.com) tai yhtiön verkkosivuilla: http://lexieloans.bravesites.com OR teksti: +18168926958 sekä vapaina internetin huijauksia. kiitos ... Jenny Hills CA, United State

    VastaaPoista